Archive for December, 2008

Nettutstilling om Stend

Monday, December 22nd, 2008

Var innom sidene til digitalarkivet.no og kikket på hva de hadde funnet på til jul i år og fant ut at de hadde laget en fancy grafisk “bibliotekside”. Der var det blant annet en link til en nettutstilling om Stend. Rikitgnok er utstillingen nokså mye scannete utgaver av plansjer fra Hordamuseet som ikke er særlig tilrettelagt for web, men artig alikevel. For de som måtte lese denne bloggen og ikke vite det vokste jeg opp på Stend.

Død eller levende?

Monday, December 15th, 2008

Nå er det snart 3 år siden sist gang det ble skrevet en linje på denne bloggen, sist post datert 25/3 2006. Men siden jeg vurderer å bruke en wordpressblogg et annet sted også fant jeg ut at det var på tide å oppgradere min egen så jeg kunne oppdatere meg litt. Om det betyr at bloggen faktisk blir vekket til live igjen gjenstår å se.

Nå som jeg må flytte over fjellet kan det nok hende jeg føler mer behov for en blogg siden det er verre å møtes på Henriks. Jeg må også ta en kikk på hvor gode bildegallerier wordpress har fått. Hvis jeg noensinne kommer inn i vanen med å ta med kamera når jeg reiser kunne det vært praktisk å putte de der.

Den som lever får se heter det, og vi som gjør det får vel se om bloggen må regnes blant oss eller faller inn igjen i dvalen.